Bliv mentor

Har du lyst til at dele din erfaring? Få nye perspektiver? Forbedre dit CV? Træne dine lederevner? Du kan alt dette på vores platform. Læs med nedenfor for at få et større indblik i hvad du kan bidrage med for en mentee.

Et lærende partnerskab

Som Mentor vil du indgå i et partnerskab med en mentee, hvor i sparer med hinanden om problemstillinger og dilemmaer i erhvervslivet. Emnerne kan f.eks. være nye karriere muligheder, bedre udnyttelse af kompetencer, lønforhandling, råd om iværksætteri eller sparing om karriereplan.

Hvad kvalificerer en mentor?

Der er følgende krav til en mentor: - Minimum 3 års erhvervserfaring - Mod på at udvikle sig selv og andre - Lysten samt tiden til at lytte, vejlede og spare med andre

Hvad får du som mentor ud af dette forløb?

- Styrkelse af dine lederevner - Benyttelse af nye ledelsesværktøjer til at guide andre - Benytte et mentorskab i din virksomheds CSR-politik, ved at give tilbage til samfundet - Hjælpe unge på vej i deres karriere, så de lærer af din erfaring - Lære om yngre generationer og få indsigt i deres udfordringer - Du får indblik i hvad som rører sig hos mentee og i hans/hendes karriere - Du styrker din LinkedIn profil med certifikater fra CareerMentor. Måske også anbefalinger fra din mentee efter et godt forløb - Networking og nye relationer som du kan bruge i din egen karriere Hos CareerMentor er vi bevidste om din tid, og har taget en masse tiltag for at du ikke skal have CareerMentor som endnu en stressfaktor i hverdagen. CareerMentor er til for dig som vil styrke din egen profil og hjælpe andre på vej. CareerMentor kvalificerer mentees for dig. Du vil have et begrænset antal anmodninger af gangen. Du kan altid indstille din tilgængelighed hvis du er optaget i andet forløb eller ikke har tid i en periode. Efter endt forløb kan din mentee nominere dig til årets mentor. Vinderen af denne pris bliver hædret med prisoverrækkelse og et stort interview.

Fælles om mentoropgaven

Mentor samt mentee er fælles om at få et godt forløb. Mentee er den ansvarlige for at tage initiativ til at indkalde til møder, fremsende information til forberedelse samt følge op på tidligere møder. I bestemmer i fællesskab længden af forløbet samt de antal gange I mødes. Hos CareerMentor anbefaler vi et forløb på et år, hvor I mødes hvert kvartal, af ca. 1,5 times varighed. Disse møder kan suppleres med opfølgende mails samt kortere telefonsamtaler. Det kan være rigtig givende med et planlagt opkald en gang i måneden på 30 min. varighed.

Mentors historie

Hør mentor fortælle om sin oplevelse med mentorskab. Mentor har intressante og overraskende ting at fortælle om udbytte, motivation og personlige udvikling i forløbet.

Mogens W. Brolin IT Engineer

Mentors historie

Tilmeld dig i dag