Få en mentor

Mangler du sparring til din karriere? Er du i tvivl om hvad dit næste skridt skal være? Søg efter en mentor og få en sparringspartner som kan hjælpe dig med netop dine behov.

Et lærende partnerskab

Med en mentor kan du spare omkring din nuværende karriere, problemstillinger, overvejelser om karriereskift, konpetencer, interesser, uddannelse mv. Vi er i CareerMentor et stort netværk som hjælper og sparer med hinanden.

Fælles om mentoropgaven

Mentor samt mentee er fælles om at få et godt forløb. Mentee er den ansvarlige for at tage initiativ til at indkalde til møder, fremsende information til forberedelse samt følge op på tidligere møder. I bestemmer i fællesskab længden af forløbet samt de antal gange I mødes. Hos CareerMentor anbefaler vi et forløb på et år, hvor I mødes hvert kvartal, af ca. 1,5 times varighed. Disse møder kan suppleres med opfølgende mails samt kortere telefonsamtaler. Det kan være rigtig givende med et planlagt opkald en gang i måneden på 30 min. varighed.

Hvad gør dig til en god mentee?

Den gode mentee er den som handler på actions, er proaktiv, tager teten, er altid forberedt og top motiveret. Følgende punkter er også vigtige for at blive en god mentee og få det maksimale ud af et forløb. - Indkalder til møder - Er klar over hvilke emner, udfordringer og spørgsmål der søges sparing på. Det skal gerne være så konkret som muligt, men emnet kan også være meget bredt. - Følger op på eventuelle aftaler/to-do's efter mødet - Være klar over hvad dit mål er med dette forløb - Løbende giver status til mentor om forbedring - Giver evaluering til mentor efter endt forløb - Ikke kun tage en mentors ord for gode. Vær altid kritisk, man er selv endegyldig beslutningstager. - Forstår at bruge sin mentor. Bruger vedkommende også til akutte problemer. - Taknemmelig og husker at få en god afslutning Sidst men ikke mindst, husker hyggen og at lære hinanden at kende. Byg en relation og skab styrk dit netværk.

Mentees historie

Hør mentee fortælle om sin oplevelse med mentorskab. Mentee har intressante og overraskende ting at fortælle om udbytte, motivation og personlige udvikling i forløbet.

Tomas Z. Mathiesen Consultant PwC

Mentees historie

Tilmeld dig i dag