Om CareerMentor

CareerMentor er en online matchmaking platform til at finde potentielle mentees, mentorer og mentorprogrammer i Danmark. Vi ønsker at samle alle mentorer, mentees og mentorprogrammer ét sted!

Vores matchmaking platform

Vores platform gør det let at finde en mentor eller mentee uanset hvor du er i din karriere.

Det hele foregår online hvor du kan oprette din helt egen profil. Vi har forsøgt at gøre hele processen så brugervenlig som mulig.

Med din profil vil du få adgang til vores matchmaking platform. Ud fra dine præferencer, interesser og erhvervserfaring vil vores matching algoritme præsentere dig for spændende mentor og mentee profiler, som du kan oprette kontakt med.

Det hele er bygget med frivillige kræfter og vi håber at du og mange andre har lyst til at give igen enten som mentor eller mentee og herigennem skabe stærkere profiler i dansk erhvervsliv.

cm mockup

Historie og ide

I efteråret 2018 mødtes de tre founders Tomas, Ditte og Henrik til en snak om et koncept der senere skulle udvikle sig til CareerMentor.

Vi var tre unge i starten af vores karriere. Efter afsluttet uddannelse og et par år på arbejdsmarkedet følte vi at vi manglede en uvildig sparringspartner, som ikke nødvendigvis var ens nærmeste chef, kollega eller ven.

Vi havde brug for at drøfte udfordringer, tanker og ideer med en person, som havde erfaring indenfor vores område og branche. Det var svært at finde rundt i de mange mentorprogrammer der findes. Det gik op for os hvor svært det var at finde en passende mentor som matchede vores individuelle udfordringer, personlighed og erfaring.

På den baggrund kom vi på ideen om CareerMentor. Et sted hvor ambitiøse profiler og erfarne kræfter kan mødes, i håbet om at styrke talenter og ledere i det danske erhvervsliv. En online matchmaking platform til at finde potentielle mentees, mentorer samt samle alle de tilgængelige mentor programmer under en samlet paraply.

CareerMentor historie

Holdet bag CareerMentor

CareerMentor founder Henrik Herland Boelsmand

Henrik H. Boelsmand

IT & development

CareerMentor founder Tomas Zhang Mathiesen

Tomas Zhang Mathiesen

Partnerships & new ventures

CareerMentor founder Ditte Burmølle Knudsen

Ditte Burmølle Knudsen

Operations & Content

CareerMentor team member Johanne Rao Jensen

Johanne Rao Jensen

User & CommunityAdvisory Board

CareerMentor advisor Mickey Maymann

Mickey Maymann

CEO - Adecco Group

CareerMentor advisor Janne Schwaner

Janne Schwaner

Retired teacher and advisor

Støt vores mission

Vores vision er at at blive den største formidler af matchmaking mellem mentorer og mentees i Danmark og resten af Skandinavien

Vores mission er at promovere mentorskabet. Vi opfordrer frivillige til at blive mentorer og dermed være med til at gøre en forskel for andre og vores samfund.

Send os gerne en email hvis du ønsker at samarbejde med os.

Send os en mail

Succes sammen

Vi kan lære af hinanden og derved skabe success sammen.

Skab netværk

Vi samler et nyt stort netværk af sparringspartnere.

Gør en forskel

Vi gør en forskel i samfundet for den enkelte.

Branche kendskab

Vi vil ud til alle brancher, alle industrier og alle de personer som har brug for sparring til hverdagen.