1

Opret dig på platformen

Opret dig som mentor, mentee eller begge dele via “opret profil” knappen. Det tager under 5 minutter at oprette dig og det er gratis. Hvis du søger en mentor, skal du oprette dig som mentee. Hvis du ønsker at prøve kræfter med at være mentor, skal du oprette dig som mentor.

2

Udfyld præferencer

Efter du har oprettet dig vil du blive bedt om at udfylde din profil og dine præferencer. Du skal bl.a. indtaste din erhvervserfaring, uddannelse og lokation, samt dine præferencer til mentor eller mentee. Dette kan f.eks. være en specifik branche eller antal års erfaring.

3

Find mentor/mentee eller mentorprogram

Efter du har indtastet dine oplysninger er du klar til at benytte vores matchmaking funktion. Et enkelt klik og du vil blive præsenteret for en liste af enten mentorer eller mentees som bedst matcher dine præferencer. Det vil oftest være mentee der finder en interessant profil og herefter sender en anmodning og besked til mentor. Du kan også gå på opdagelse og søge blandt vores mange mentorprogrammer fra forskellige spændende udbydere og organisationer.

4

Opnå success sammen

Det er op til mentor at acceptere en henvendelse fra en potentiel mentee. Hvis mentor acceptere har begge parter mulighed for at skrive med hinanden og aftale et eventuelt videre forløb. Det er op til jer at sætte rammerne for jeres mentorforløb men CareerMentor giver gode råd med på vejen, samt vejledninger til at planlægge og evaluere jeres forløb. Som mentor kan du altid angive din tilgængelighed alt efter din aktuelle tid og lyst.