1

Opret dig på platformen

Opret en gratis profil på CareerMentor platformen for at komme i gang. Alt du skal bruge er din mail, link til linkedin og 5 minutter til at udfylde din profil. Ved oprettelsen bliver du bedt om at tage stilling til om du ønsker at være mentor, mentee eller begge dele. (Du kan altid ændre det senere)

2

Udfyld præferencer

Efter du har oprettet dig vil du blive bedt om at udfylde din profil og dine præferencer. Du skal bl.a. indtaste din erhvervserfaring, uddannelse og lokation, samt dine præferencer til mentor eller mentee. Dette kan f.eks. være en specifik branche eller antal års erfaring.

3

Find mentor eller mentee

Efter du har indtastet dine oplysninger er du klar til at finde en matchende mentor. Du vil typisk få vist 3 mentor profiler som du kan anmode om mentorskab. Det er altid mentee som anmoder mentor om mentorskab, og det er op til mentor at acceptere en anmodning. Kun hvis mentor acceptere anmodning fra mentee vil mentors oplysninger som navn og billede blive synligt for mentee.

4

Opnå success sammen

Når der er match mellem mentor og mentee kan i skrive til hinanden på platformen og aftale et møde. Hvordan det enkelte mentorskab faciliteres er op til jer, men CareerMentor giver gode råd med på vejen samt værktøjer til at planlægge og evaluere forløbet. Sammen kan i opnå sparring og succes i jeres karriere! Efter et endt forløb kan begge parter evaluere og derefter finde et nyt MentorMatch.